Jesteśmy małą, domową pizzerią,której największą zaletą jest dbałość o jakość produktów dostarczanych dla naszych klientów. Świeże ciasto produkuję na bieżąco w naszej pizzerii wyłącznie ze specjalnej mąki do pizzy, reszta to drożdże,sól, olej,cukier. Nie dodajemy żadnej chemii. Sos do pizzy robię sam tylko z czystej pulpy pomidorowej i naturalnych przypraw.
Nie dodaję żadnych wzmacniaczy smaku ukrytych np. w ketchupie, gotowych przyprawach, czy gotowych sosach do pizzy. Ser jest zawsze czystą mozzarellą z domieszką goudy produkowany przez Mlekovitę.
Nie dodaję żadnych wzmacniaczy smaku ukrytych np. w ketchupie, gotowych przyprawach, czy gotowych sosach do pizzy. Ser jest zawsze czystą mozzarellą z domieszką goudy produkowany przez Mlekovitę.
Składniki do pizzy kupuję zawsze świeże,najwyższej jakości u wiodących polskich producentów żywności. Duży nacisk kładę na przestrzeganie norm jakościowych, aby pizza była czysta od chemii, nie żałując ilości składników.